Aeroflot vald till bästa europeiska flygbolag

Aeroflot Russian Airlines har de senaste åren arbetat konsekvent med att bli ett av Europas ledande flygbolag och det har givit resultat. De är nu klassade som ett SKYTRAX 4 – Star Airline och har i år placerat sig på 30:e plats av världens 60 bästa flygbolag. Dessutom blev Aeroflot 2017 vald till bästa europeiska flygbolag av Tripadvisors egna resenärer

Aeroflot är just nu Europas snabbast växande ”mainline” flygbolag och har världens yngsta och modernaste flygplansflotta med en genomsnittsålder på bara 4,2 år. Samtliga lyxiga flygplan erbjuder bekväma stolar, prisbelönta ombordmenyer designade av Michelin- kända kockar. I Business Class, oavsett distans, sitter man alltid i en tvåstolsrad.

WiFi internet finns tillgängligt på samtliga långdistansflyg och introduceras successivt även på kort och medeldistans flygningar.

Aeroflot rankas som världens starkaste flygbolagsvarumärke av Brand Finance, U.K, både 2018 och 2019.

Aeroflot var punktligaste flygbolaget bland de tjugo största flygbolagen i världen i september, 2019, med en punktlighet på 89.2%.
Flygbolaget Aeroflot har utmärkt säkerhet, är operativt pålitligt och omtalat som en av branschens ledande inom kundservice.

Aeroflot flyger från Köpenhamn, Oslo, Stockholm och Helsingfors den bästa vägen till Asien via sitt nav från Sheremetyevo flygplats i Moskva (utan krav på transitvisum) till 146 destinationer och på hypermoderna Terminal D och B finns möjligheter till över 3000 m² shopping!

Aeroflot erbjuder för sina Economy Class kunder 2 x 23 kilo incheckat bagage till/från Skandinavien till Indien, Kina (ej Guangzhou) och Vietnam.

Aeroflot är redan idag världens nittonde största flygbolag räknat i passagerarantal.

Som Official Carrier of Manchester United kommer Aeroflot under de närmaste fem åren att förse de engelska ligamästarna med strategisk reserådgivning för laget och klubbrepresentanterna. Aeroflot är också huvudsponsor till CSKA Moscow Football Club.

© 2019 Odenresor. All rights reserved.

Kontakta mig

Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan,
vanligtvis inom 24 timmar.

  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • Efternamn/Förnamn, Födelsedatum (för barn upp till 15år)