New York - The big apple!

New York – Staden som aldrig sover, eller “The Big Apple” Kärt barn har många namn sägs det, när det gäller New York så gör staden sig förtjänt av alla dessa namn. New York är den perfekta staden för en weekendresa, med all underhållning och shopping så hittar alla något som passar dem i denna stad. En perfekt start för er USA resa eller precis som det är – en weekendresa till härliga New York.
New York är en fantastisk stad att vara i. Vi har ett stort urval av prisvärda 2-4 stjärniga hotell runt om i New York till bra priser. Pennsylvania Hotel, Mid Manhattan, är ett av dem. Vill du hellre bo på Lower Manhattan med närhet till SoHo, Tribeca eller Chinatown? Eller kanske bo med närhet till mysiga Central Park? Många lägger till en kryssning till Bermudas eller Karibien! Kontakta oss så hjälper vid dig att hitta rätt för en härlig vistelse och weekend i New York.

New York

Bokningsförfrågan

  • Namn och efternamn samt födelsedatum (för barn upp till 15 år) Enligt pass

Kontakta oss så hjälper vid dig att hitta rätt för en härlig vistelse och weekend i New York. Du kan även boka via vår hotellbokningsmotor. Vi har många prisvärda  2-5 stjärniga hotell.

Vi kan även hjälpa er med:

Avbeställningsskydd. Transfer till och från flygplatsen. Helikopter sightseeing över New York. Sport evenemang så som ex Basket och Ishockey. Shower och musikaler.

Kontakta oss så får du råd att resa bättre!

Resetyper
Alla våra resepaket för New York

Vi har just nu problem med våra telefoner !

Skicka oss ett meddelande så ringer vi så fort vi kan

Kontakta oss
  • Namn
  • Telefonnr

Kontakta mig

Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan,
vanligtvis inom 24 timmar.

  • Datumformat: DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • Datumformat: DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • Efternamn/Förnamn, Födelsedatum (för barn upp till 15år)